210-6811482 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τεχνική Αξιολόγηση και Ανάπτυξη Ποδοσφαιριστών

method circle
Η Life-Ergo συνεργάζεται με την Football Metrics AE για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της τεχνικής αξιολόγησης και ανάπτυξης ποδοσφαιριστών. Tο πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αξιολόγησης και ανάπτυξης, iFootball (iSoccer) το οποίο απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές ακαδημιών 4-18 ετών. Το iSoccer είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και συνεργασίας μεταξύ προπονητών, παικτών, επιστημόνων πληροφορικής και αναπτυξιακών παιδοψυχολόγων, από το πανεπιστήμιο Stanford.

Μέσω της επιστημονικής αξιολόγησης iSoccer, που αποτελείται από 16 ασκήσεις τεχνικών δεξιοτήτων, ο παίκτης μπορεί να διαγνώσει τις αδυναμίες και τα δυνατά του σημεία στον τομέα της τεχνικής (κοντρόλ, ντρίμπλα, πάσα κτλ.)

Τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης iSoccer αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο προπονητής μπορεί να δημιουργήσει εξατομικευμένα προπονητικά προγράμματα που στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση του παίκτη. Για το σκοπό αυτό το iSoccer παρέχει μια βιντεοθήκη με 500+ video προπόνησης που εστιάζουν στην βελτίωση της τεχνικής του παίκτη.

Το iSoccer αποτελεί μια πλήρη προπονητική εφαρμογή για Ακαδημίες ποδοσφαίρου, καθώς παρέχει προσωπικούς online λογαριασμούς σε παίκτες, προπονητές και διευθυντές ακαδημιών/ιδιοκτήτες για την διαρκή παρακολούθηση και βελτίωση του επιπέδου της Ακαδημίας.